Τα μοντέλα της τελικής 10άδας για την ανάδειξη του Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2019 στην Ελλάδα

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2019 για την ελληνική αγορά με τις δέκα επικρατέστερες υποψηφιότητες να έχουν ήδη αναδειχθεί από την κάλπη, σύμφωνα με τις προθέσεις 26 δημοσιογράφων-μελών του θεσμού που ψήφισαν προσφάτως. Έτσι λοιπόν, τα 10 υποψήφια μοντέλα που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς είναι κατά αλβαβητική σειρά τα εξής:

Citroen C3 Aircross

Dacia Duster

Ford Focus

Hyundai Kona

Kia Ceed

Mercedes A-Class

Seat Arona

Skoda Karoq

Volkswagen T-Roc

Volvo XC40

Αξίζει να σημειωθεί πως το Volvo XC40 και το Citroen C3 Aircross έχουν ήδη βραβευθεί στην Ευρώπη με ανάλογους τίτλους. Η ανακοίνωση και η απονομή του βραβείου για το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2019 στην ελληνική αγορά θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση στο Cafe Restaurant Casca στη μαρίνα Ζέας στις 12 Δεκεμβρίου, παρουσία δημοσιογράφων του ειδικού Τύπου και στελεχών της εγχώριας αυτοκινητοβιομηχανίας. Το popcars.gr συμμετέχει στο θεσμό με τέσσερις δημοσιογράφους-εκλέκτορες.

Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

Γράψτε ένα σχόλιο