ΦΟΡΗΤΟ ΠΑΝΕΛ ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Τώρα που της μόδας είναι οι συλλέκτες ηλιακής ενέργειας και η τεχνολογία έχει προχωρήσει, είναι καιρός να αποκτήσετε το δικό σας φορητό ηλιακό πάνελ. Η εταιρεία Voltaic κυκλοφορεί ένα πτυσσόμενο συλλέκτη ηλιακής ενέργειας με δύο πάνελ που ζυγίζει 126 γρ. (όσο ένα κινητό τηλέφωνο) παράγοντας συνολικά 4 watts.

Πέντε ώρες στον ήλιο απαιτούνται για να φορτίσετε πλήρως ένα smartphone ή να λειτουργήσετε ένα music player. Για πλήρη φόρτιση των μπαταριών που διαθέτει χρειάζεται «ηλιοθεραπεία» 9 ωρών. Η συσκευή μπορεί να προσαρμοστεί σε σακίδιο πλάτης και διαθέτει τους κατάλληλους αντάπτορες για φόρτιση διάφορων συσκευών.

Διάθεση στα 83 ευρώ.

Φώτης Ραΐσης

Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

Γράψτε ένα σχόλιο