Ανακαίνιση της κεντρικής έκθεσης της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.

Εργασίες ανακαίνισης των κεντρικών εκθέσεων λιανικής πώλησης Honda Cars, Mitsubishi Motors, Honda Moto, Honda Power Products και Volvo Cars ξεκίνησαν στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. στη Λεωφόρο Αθηνών 71.

Στόχος της ανακαίνισης είναι οι δημιουργία νέων εκθέσεων συνολικής επιφάνειας 1.633 τ.μ. οι οποίες θα είναι σχεδιασμένες σύμφωνα με τα νέα λειτουργικά πρότυπα των εταιρειών που εκπροσωπεί και εμπορεύεται ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη στην Ελλάδα ο οποίος έχει συμπληρώσει 96 έτη συνεχούς λειτουργίας στον κλάδο της αυτοκίνησης.

Το έργο θα κοστίσει συνολικά ένα εκατομμύριο ευρώ με την αρχιτεκτονική μελέτη να έχει γίνει από το γραφείο NCMP με την υλοποίηση να έχει ανατεθεί στην τεχνική εταιρεία ΔΙΟΛΚΟΣ.

 

Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

Γράψτε ένα σχόλιο