ΑΝΑΚΛΗΣΗ 850.000 AUDI A4 ΔΙΕΘΝΩΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟΥΣ

Η Audi προέβη σε ανάκληση της πλειονότητας των μοντέλων A4 που παρήχθησαν από το 2012 και εντεύθεν για πρόβλημα που διαπιστώθηκε στο σύστημα ενεργοποίησης των μπροστινών αερόσακων. Η ανάκληση αφορά 850.000 μοντέλα της σειράς A4 και των εκδόσεων αυτής (sedan, wagon και Allroad) σε όλες τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται εμπορικά η εταιρεία.

Το πρόβλημα εντοπίστηκε στο software ενεργοποίησης των μπροστινών αερόσακων που ενδέχεται να μην λειτουργήσουν. Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters από το σύνολο των μοντέλων που έχουν το πρόβλημα περίπου 250.000 αυτοκίνητα έχουν διατεθεί στην Κίνα και άλλα 150.000 αυτοκίνητα στην Γερμανία.

Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

Γράψτε ένα σχόλιο