ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ HYUNDAI SANTA FE MY2015

Για μεγάλο διάστημα είχαμε χάσει τα ίχνη του Santa Fe – ένεκα και της μη εισαγωγής του στην ελληνική αγορά – και το ξαναβρήκαμε κάπου στην Αμερική να επιδέχεται μερική αναβάθμιση για το 2015. Οι τομείς που βελτιώθηκαν αφορούν κυρίως την συμπεριφορά του αυτοκινήτου, με εκτενείς παρεμβάσεις στις αναρτήσεις αλλά και η αίσθηση από το σύστημα διεύθυνσης. Τα παραπάνω συνοδεύτηκαν και με αναβάθμιση εξοπλισμού.

Συγκεκριμένα, οι αναρτήσεις ενισχύθηκαν, έγιναν πιο σφικτές και απέκτησαν νέα γεωμετρία. Το σύστημα διεύθυνσης παρέμεινε με ηλεκτρική υποβοήθηση όμως πλέον έχει προστεθεί ένας επεξεργαστής 32-bit που συμβάλλει στην πιο άμεση πληροφόρηση και στην βελτίωση της απόκρισης.

Τα Santa Fe του 2015 θα έχουν φώτα ημέρας, καθρέπτες με αισθητήρες τυφλών σημείων και αυτόματο άνοιγμα της πίσω πόρτας. Η χρωματική παλέτα του αμαξώματος ενισχύθηκε με δυο νέες επιλογές Sparking Silver και Platinum Graphite.

Οι εκδόσεις παραμένουν δυο: μια με κοντό μεταξόνιο (Sport) και μια με μακρύ μεταξόνιο με τις τιμές να ξεκινούν από την βάση των 25.825 δολαρίων.

Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

Γράψτε ένα σχόλιο