chrysler-200-convertible-01

CHRYSLER CONVERTIBLE

Η ριζική ανανέωση του ανοιχτού Chrysler 200 ολίγον ενδιαφέρει την ευρωπαϊκή αγορά καθώς το ύφος είναι άκρως «αμερικάνικο».

Μεγάλο αμάξωμα με εντυπωσιακούς πρόβολους και καμπίνα που χωρά τέσσερις επιβάτες. Η οροφή είναι μαλακή και διαθέτει ηλεκτρο-υδραυλικό μηχανισμό για την κίνηση της όμως υπάρχει διαθέσιμη και σκληρή αφαιρούμενη οροφή ως έξτρα εξοπλισμός.

Ανασχεδιασμένη προέκυψε και η ανάρτηση ενώ ο V6 κινητήρας Pantastar των 3,6 λίτρων παραμένει ως κορυφαία επιλογή. Στα χαμηλότερα κλιμάκια παραμένει ο τετρακύλινδρος 2,4 λίτρων αλλά μέχρι εκεί.

Πιο μικρός κινητήρας δεν υπάρχει την στιγμή που στην Ευρώπη το ρεύμα είναι μικροί Turbo βενζινοκινητήρες ή αντίστοιχοι diesel.

Φώτης Ραΐσης

 

{gallery}photos/24/EIDISEIS/Chrysler-200-Convertible{/gallery}


Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

Γράψτε ένα σχόλιο