Νέο πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης για Citroen C3 και C3 Aircross

Τα νέα Citroen C3 και C3 Aircross αποτελούν τα πιο σημαντικά μοντέλα της γκάμας της Citroen, κατέχοντας σημαντικό μερίδιο αγοράς στις κατηγορίες τους. Προσφάτως, η Citroen ανακοίνωσε τη νέα εμπορική πολιτική της για τα δύο αυτά μοντέλα που περιλαμβάνει άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με διάρκεια αποπληρωμής 36 μήνες και προκαταβολή 35%.

Με αυτή την προσφορά η μηνιαία δόση για το C3 προσδιορίζεται στα 218 ευρώ ενώ αντιστοίχως για το C3 Aircross, στα 279 ευρώ, για τις βασικές εκδόσεις εξοπλισμού. Εν τω μεταξύ συνεχίζει να ισχύει η εγγύηση καλής λειτουργίας 5 ετών (2 έτη εργοστασιακή και 3 έτη επεκτάσιμη) και για τα δύο μοντέλα. Τέλος, η εταιρεία προσφέρει σε άκρως προνομιακή τιμή και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων την έκδοση C3 iTouch με έξτρα εξοπλισμό που περιλαμβάνει σύστημα Citroen Connect Nav με τρισδιάστατη απεικόνιση χαρτών και φωνητικές εντολές μαζί με αισθητήρες παρκαρίσματος και κάμερα οπισθοπορείας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Citroen.

Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

Γράψτε ένα σχόλιο