Καινούριες εκδόσεις Citroen C1 Elle & Urban Ride

Το μικρότερο μοντέλο στη γκάμα της Citroen διατίθεται πλέον στις στις νέες ειδικές εκδόσεις ELLE και URBAN RIDE. Στην έκδοση ELLE κυριαρχούν τα στοιχεία της πολυτέλειας και του εκλεπτυσμένου στυλ, τα οποία αντικατοπτρίζουν τις ανάγκες ενός «δραστήριου» γυναικείου κοινού, που παρακολουθεί το σύγχρονο lifestyle. Μεταξύ άλλων η έκδοση Elle προσφέρει, αυτόματο κλιματισμό, φιμέ πίσω τζάμια, αυτόματη λειτουργία προβολέων, έσω-έξω διακοσμητικά Elle, oροφή bi-ton Gris Gallium η Noir Caldera, ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, νέα οθόνη αφής 7 ιντσών και κάμερα οπισθοπορείας.

Αντιστοίχως, η έκδοση Urban Ride διαθέτει νέο πίνακα οργάνων, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες, φιμέ πίσω κρύσταλλα, προστατευτικές επενδύσεις στους θόλους τροχών, μαύρες ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας κ.ά. Το αμάξωμα του νέου C1 URBAN RIDE διατίθεται σε διχρωμία, ενώ είναι διαθέσιμο και σε Airscape εκδόσεις με χρωματιστή (Black, Sunrise Red και Night Blue) υφασμάτινη οροφή.

Οι νέες εκδόσεις του μικρού Citroen εφοδιάζονται με τον νέο αναβαθμισμένο, και οικονομικό κινητήρα του 1,0 λίτρου που πληροί τις νέες προδιαγραφές ρύπων Euro 6.2, με αυξημένη όμως ισχύ, καθώς αποδίδει 72 ίππους και μπορεί να συνδυαστεί είτε με χειροκίνητο, είτε με αυτόματο κιβώτιο ETG.

 

Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

Γράψτε ένα σχόλιο