ΜΕ… ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΤΟ ΝΕΟ FIAT 500C

Το ανανεωμένο Fiat 500 θα καταφθάσει στην ελληνική αγορά τον Σεπτέμβρη τόσο στην κλασική 3θυρη έκδοση όσο και στην cabrio. Μια ειδική έκδοση του νέου 500C έχει δημιουρηθεί με στόχο την δημοπράτησή του και την ενίσχυση του οργανισμού «Robert F. Kennedy Human Rights Europe» που υποστηρίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της φιλανθρωπικής εκδήλωσης «I Defend Gala 2015».

Το χαρακτηριστικό της ειδικής έκδοσης του Fiat 500C είναι οι δερμάτινες επενδύσεις που έχουν πατροναριστεί πάνω στο αμάξωμα της ανανεωμένης σειράς από τον οίκο του Stefano Conticelli.

Το χρωματικό μοτίβο των δερμάτων είναι το μπεζ πάνω στον λευκό καμβά του αμαξώματος. Μπεζ είναι και το δερμάτινο σαλόνι της ειδικής έκδοσης. Μοναδική ίσως παραφωνία η κόκκινη υφασμάτινη οροφή που μάλλον δεν ταιριάζει στην όλη εικόνα.

Η συγκεκριμένη έκδοση βασίζεται σε ένα απλό 500C Lounge με το βασικό μοτέρ 1,2 λίτρων 69 ίππων.

Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

Γράψτε ένα σχόλιο