ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ Η TESTAROSSA ΤΟΥ MIAMI VICE

Οι κουλ αστυνόμοι της σειράς Miami Vice με τα κουστούμια Armani και τα γυαλιά Ray-Bans είχαν και μια λευκή Testarossa απογειώνοντας το στιλ των eighties.

Η αυθεντική Ferrari της σειράς με ασύρματο τηλέφωνο, δερμάτινα καθίσματα, κλιματισμό και cruise control παρέμεινε παροπλισμένη από το 1989 οπότε και σταμάτησε η τηλεοπτική σειρά με φορτωμένα στο οδόμετρο 16.124 μίλια.

Προσφάτως, ο 12κύλινδρος κινητήρας 4,9 λίτρων με τους 398 ίππους ξαναπήρε μπροστά έπειτα από ένα εκτεταμένο σέρβις που στοίχισε 8.000 δολάρια. Η λευκή Ferrari πλήθηκε και γυαλίστηκε με στόχο να δημοπρατηθεί στις 15 Αυγούστου από τον οίκο Mecum Auction προς το παρόν με άγνωστη τιμή εκκίνησης.

Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

Γράψτε ένα σχόλιο