Δωρεάν χειμερινός έλεγχος Peugeot

Το εξουσιοδοτημένο δίκτυο επισκευαστών Peugeot προσφέρει έως τις 28 Φεβρουαρίου 2019, δωρεάν έλεγχο ασφαλείας 20 σημείων για τους κατόχους και χρήστες μοντέλων της εταιρείας. Μεταξύ άλλων, ελέγχονται τα ελαστικά, τα φώτα, οι υαλοκαθαριστήρες, τα φρένα, το σύστημα διεύθυνσης, οι αναρτήσεις, η λειτουργική κατάσταση της  μπαταρίας, το σύστημα κλιματισμού ενώ επίσης γίνεται και έλεγχος εκπομπών καυσαερίων. Παραλλήλως θα πραγματοποιείται δωρεάν συμπλήρωση όλων των υγρών συνολικά  έως 500ml (λάδι κινητήρα, υγρό φρένων, αντιψυκτικό και  υγρό πλυστικής συσκευής).

Τα ραντεβού για τον δωρεάν χειμερινό έλεγχο προγραμματίζονται μέσω της υπηρεσίας Peugeot online service στην  ηλεκτρονική διεύθυνση www.peugeot.gr. Με τον προγραμματισμό του ραντεβού  δίνεται έκπτωση 25% σε  επιλεγμένες κατηγορίες ανταλλακτικών όπως: Μπαταρία, τακάκια – δίσκους φρένων, αμορτισέρ, συμπλέκτης, σετ χρονισμού, εξάτμιση,  υαλοκαθαριστήρες, αντιψυκτικό υγρό καθώς και στα λιπαντικά προϊοντα της Total  και στα ελαστικά Michelin.

Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

Γράψτε ένα σχόλιο