ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ NISSAN PATROL ΓΙΑ ΕΞΤΡΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Nissan παρουσίασε μια ειδική έκδοση του πιο χαρακτηριστικού 4×4 οχήματος της, του Patrol και σκοπεύει να το διαθέσει μόνο στην Αυστραλία και μόνο σε 300 αντίτυπα.

Η εξέλιξη του έγινε από κοινού με τον εκδότη, παραγωγό και τηλεοπτικό παρουσιαστή θεμάτων δράσης και περιπέτειας Pat Callinan και βασίστηκαν πάνω στην έκδοση Patrol ST.

Μεταξύ άλλων το πακέτο ενίσχυσης περιλαμβάνει δυο εγράτες (μπροστά και πίσω), εξάτμιση οροφής, μεγάλη αλουμινένια σχάρα οροφής και μια προστατευτική μπάρα εμπρός που φέρει πάνω της έξτρα προβολείς.

Στο εσωτερικό έχουν προστεθεί ένα σύστημα πλοήγησης με μεγάλη οθόνη, κάμερα οπισθοπορείας καθώς και heavy duty πατάκια.

Η τιμή της ειδικής έκδοσης adventure του Patrol θα κοστίζει στην Αυστραλία από 58.000 δολάρια και μέσα στην τιμή περιλαμβάνεται και ένας χρόνος συνδρομή στο περιοδικό του Pat Callinan. Αυτά είναι…

Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

Γράψτε ένα σχόλιο