ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ NISSAN GT-R

Το νέο Nissan GT-R έχει ήδη κυκλοφορήσει σε ΗΠΑ και Ευρώπη και οσονούπω θα βρεθεί και στην Ιαπωνική αγορά που το περιμένει πως και πως! Η εταιρεία θέλει να δικαιολογήσει την καθυστέρηση στην διάθεση των γιαπωνέζικων GT-R με μια ειδική επετειακή έκδοση.

Η έκδοση Nissan GT-R 45th Anniversary βασίζεται στην απλή έκδοση και χρησιμοποιεί το ίδιο V6 μοτέρ των 3,8 λίτρων με τα διπλά Turbo συνολικής απόδοσης 550 ίππων. Ωστόσο η επετειακή έκδοση θα είναι βαμμένη σε αυτό το μπεζ-χρυσαφί ειδικό χρώμα και θα έχει ένα ανάλογο σήμα στην κεντρική κονσόλα και άλλο ένα στο χώρο που φιλοξενείται ο κινητήρας.

Μόνο 45 αντίτυπα θα κατασκευαστούν και όλα θα διατεθούν στην ιαπωνική αγορά από τον ερχόμενο Ιανουάριο στην τιμή των 73.300 ευρώ (10.787.040 γιέν).

Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

Γράψτε ένα σχόλιο