ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡ- ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ASTON MARTIN ΚΑΙ RED BULL

Πρόσφατες φήμες φέρουν την Aston Martin να απεργάζεται πλάνο συνεργασίας με την Red Bull σχετικά με την εξέλιξη και παραγωγή ενός Hypercar. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Autocar, ο σχεδιαστής Adrian Newey έχει καθίσει στο τραπέζι της Aston Martin για το ποιά μορφή θα έχει το υπερυατοκίνητο. Πάντως θεωρείται βέβαιο, πως θα είναι ένα καθαρόαιμο μοντέλο πίστας με ισχύ 1.000 ίππων, όπως η Ferrari FXX K και η McLaren P1 GTR.

Η πιθανολογούμενη συνεργασία εμπλέκει με την Aston Martin την Red Bull Technologies και όχι – ως αναμενόταν – την Red Bull Racing που είναι δυο εντελώς ξεχωριστές εταιρείες.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις συναπτόμενες φωτογραφίες απεικονίζεται το πρωτότυπο μοντέλο Red Bull X2014 που δημιουργήθηκε για το video game Gran Turismo 6.

Red-Bull-Hypercar-X2014-02

Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

Γράψτε ένα σχόλιο