ford c-max

FORD C-MAX FILES

ford c-max

Δεύτερη περίοδος για το Ford C-Max που συνεχίζει να ορίζει τις τάσεις στα πολυχρηστικά. Το MPV με τα πιο δυναμικά στοιχεία ενεργητικής ασφάλειας, μας συστήνεται εκ νέου, μέσω ενός καινούργιου μοτέρ βενζίνης Turbo, τοποθετημένο σε αμαξώματα με 5θέσια και 7θέσια καμπίνα.

Το νέο χαρακτηριστικό της σειράς C-Max είναι οι προσφορά δύο τύπων αμαξώματος. Πέραν της κλασικής 5θέσιας έκδοσης υπάρχει και μια 7θέσια με πιο μακρύ μεταξόνιο και συρόμενες πλαϊνές πόρτες. Όμως τα σημαντικότερα νέα βρίσκονται κάτω από το καπό όλων των C-Max που φιλοξενείται πλέον ένας Turbo κινητήρας 1,6 λίτρων με απόδοση 150 ή 180 ίππων.

Τα νέα C-Max θα έρθουν στην Ελλάδα προς το τέλος του έτους με τιμές αδιευκρίνιστες επί της παρούσης.

OLOTOARTHRO


Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

Γράψτε ένα σχόλιο