ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ LAMBORGHINI AVENTADOR ΑΠΟ ΤΗΝ NOVITEC ME 728 ΙΠΠΟΥΣ

Πριν από κάμποσες μέρες είχαμε παρουσιάσει την ακριβότερη μετατροπή σε Lamborghini Aventador. Σήμερα επανερχόμαστε με μια πιο… βατή μετατροπή που όμως προέρχεται από τον μετρ του είδους, την εταιρεία Novitec. Η διασκευή περιλαμβάνει ένα πλήρες αεροδυναμικό κιτ αλλά και ένα τεχνολογικό κιτ αναβάθμισης της απόδοσης του κινητήρα. Στο ρόλο του μοντέλου μια λευκή Lamborghini Aventador Roadster LP 700-4.

Εξωτερικά οι αλλαγές επικεντρώνονται στον μπροστινό προφυλακτήρα και στο σπόιλερ δυο τμημάτων που έχει νέου αεραγωγούς. Πίσω υπάρχει μια αιχμηρή αεροτομή σε μαύρο χρώμα ενώ στα άκρα του αμαξώματος υπάρχουν μαύρες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών μπροστά και 21 ιντσών πίσω.

Lamborghini-Aventador-by-Novitec-12

Στο εσωτερικό υπάρχουν δέρματα ενώ έχουν τοποθετηθεί επενδύσεις από ανθρακονήματα στις πόρτες και στο ταμπλό.

Με ένα νέο σύστημα εξαγωγής αλλά και με παρέμβαση στη χαρτογράφηση του κινητήρα η απόδοση έχει ανέβει στους 728 ίππους και η ροπή στα 709 Nm.

Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

Γράψτε ένα σχόλιο