lamborghini 1

LAMBORGHINI 6 ELEMENTO

lamborghini 1

Για την πειραματική Lamborghini, τι να πει κανείς; Με βάρος μόλις 999 κιλά και κινητήρα 570 ίππων βάζει κάτω ακόμα και Veyron. Τα 2,5’’ για την επιτάχυνση  0-100 μόνο με επιδόσεις superbike μπορεί να συγκριθεί. 

Κατασκευασμένη από ένα νέο τύπο ανθρακονήματος, η Sesto Elemento με ιδιαίτερα χαμηλό βάρος, προαλείφεται για νέα Gallardo.

Σε τούτη τη Lambo η αναλογία ισχύος ανά βάρος είναι εντυπωσιακή. Ρίχνει στο καναβάτσο οτιδήποτε κυκλοφορεί με τα σήματα της Ferrari και κάνει την μεγαλύτερη Murcielago των 640 ίππων και των 1.740 κιλών να φαντάζει ελέφαντας, σε κόντρα ταχύτητας με άλογα κούρσας.

 

{gallery}photos/22/news/Lamborghini6Elemento{/gallery}

OLOTOARTHRO


Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

Γράψτε ένα σχόλιο