60 ΧΡΟΝΙΑ LAND CRUISER

Υπάρχει τίποτα καλύτερο για την Toyota από το να βλέπει τις πωλήσεις του Land Cruiser να αυξάνονται χρόνο με το χρόνο; Το 11μηνο του τρέχοντος έτους η απλές εκδόσεις Land Cruiser αλλά και η κορυφαία V8 σημείωσαν αύξηση πωλήσεων, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, κατά 77% και 120%, αντιστοίχως.

Στα 60 χρόνια πωλήσεων Land Cruiser έχουν κυκλοφορήσει σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη 60 εκατομμύρια αυτοκίνητα. Η δε κατασκευή του, αφορά 9 εργοστάσια σε 5 χώρες, με την διάθεση του να πραγματοποιείται σε περισσότερες από 140 αγορές.

Αναμφίβολα, τα Land Cruiser ορίζουν τις εξελίξεις στην κατηγορία των μεγάλων SUV σε ένα σύνθετο περιβάλλον αγοράς με ραγδαίες εξελίξεις και ενισχυμένο ανταγωνισμό.

 


Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

Γράψτε ένα σχόλιο