ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ PIAGGIO FLY 125

Μικρό, ευέλικτο και κομψό το Piaggio Fly 125 προσφέρεται αυτή την περίοδο και για περιορισμένο αριθμό αντιτύπων στην τιμή των 1.800 ευρώ. Η εταιρεία προσφέρει παράλληλα την δυνατότητα αγοράς μέσω 12μηνου χρηματοδοτούμενου προγράμματος.

Το Piaggio Fly διαθέτει χαμηλή και άνετη σέλα, με αρκετά μεγάλο αποθηκευτικό χώρο από κάτω της. Το πάτωμα είναι επίπεδο για να μπορείτε να φορτώσετε μια τσάντα ή ένα σακβουαγιάζ ενώ πίσω υπάρχει ενσωματωμένη σχάρα όπου πάνω της μπορεί να τοποθετηθεί μια μπαγαζιέρα (προαιρετικός εξοπλισμός). Τέλος υπάρχει και ειδικό ντουλαπάκι στο εσωτερικό της ποδιάς.

Το πλαίσιο του Fly είναι κατασκευασμένο από χαλύβδινους σωλήνες με σφυρήλατες και συγκολλητές ενισχύσεις. Οι τροχοί είναι 12 ιντσών και εφοδιάζονται με αρκετά φαρδιά ελαστικά.

Το μοτέρ είναι μονοκύλινδρο στα 125 κυβικά με τρείς βαλβίδες που δουλεύει σε τέσσερις χρόνους και έχει ηλεκτρονικό ψεκασμό. Είναι αρκετά αποδοτικός μα πάνω από όλα οικονομικός. Η δε συντήρηση του γίνεται κάθε 10.000 χλμ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα gr.piaggio.com ή την σελίδα στο Facebook facebook.com/PiaggioHellas 

Piaggio-Fly-125-01

Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

Γράψτε ένα σχόλιο