ΕΚΔΟΣΗ NIGHT PACKAGE ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ AMG GT

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Mercedes λανσάρει το πακέτο εξοπλισμού «Night Package» σε ένα μοντέλο της. Το έχουμε δει στις σειρές CLS και C-Class. Όμως για πρώτη φορά θα το δούμε και στη νέα AMG GT .

Το πακέτο περιλαμβάνει καθρέπτες και οροφή βαμμένα σε χρώμα μαύρο – ανεξάρτητα από το χρώμα του αμαξώματος – διαφορετική κυψελοειδή μάσκα μαζί με αντίστοιχους αεραγωγούς στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα, δυο μαύρα τελικά εξάτμισης πίσω καθώς και μαύρα φιμέ κρύσταλλα περιφερειακά.

Το συγκεκριμένο look μπορεί να συνδυαστεί και με τα άλλα δυο πακέτα εμφάνισης που έχουν ανακοινωθεί στην Mercedes AMG GT: Το Silver Chrome και το Carbon.

Mercedes-AMG-GT-Night-Package-02

Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

Γράψτε ένα σχόλιο