ΕΞΙ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ MERCEDES E-CLASS

Η γερμανική εταιρεία διασκευών Binz είχε επιχειρήσει με επιτυχία το 2010 να επιμηκύνει το αμάξωμα της Mercedes E-Class (W212) και αυτό έπραξε προσφάτως και με τη νέα γενιά E-Class. Το μεσαίο οικογενειακό της Mercedes μεταμορφώνεται σε λιμουζίνα με αμάξωμα 6 θυρών και καμπίνα 6 θέσεων που μπορεί να φιλοξενήσει και 8 επιβάτες με διαφορετική διάταξη.

Η μετατροπή αύξησε το μήκος του αμαξώματος κατά 1,110 μ. φθάνοντας στα 5,979 μ. και το μεταξόνιο κατά 1,112 μ. με την απόσταση μεταξύ των δυο αξόνων τροχών να φθάνει στα 3,985 μέτρα! Εντούτοις στο βάρος έχουν προστεθεί μόλις 250 κιλά χάρη στην χρήση συνθετικών υλικών.

Mercedes-E-Class-limo-by-Binz-02

Στην 6θέσια διάταξη, η εταιρεία έχει προσθέσει κεντρικές κονσόλες στην μεσαία και πίσω σειρά καθισμάτων απ’ όπου υπάρχουν αεραγωγοί για τον πολυζωνικό κλιματισμό.

Η Binz προσφέρει την διασκευασμένη E-Class στις εκδόσεις E220, E250 CDI, E350 4MATIC και E500.

Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

Γράψτε ένα σχόλιο