ΝΕΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ CITROEN C1

Μετά από περίπου ένα χρόνο κυκλοφορίας στις αγορές, η 2η γενιά του Citroen C1 παρουσιάζεται με νέους συνδυασμούς χρωμάτων και αναβαθμισμένο εξοπλισμό. Το βασικό νέο χρώμα είναι το Blue Lagoon ενώ πλέον προσφέρονται περισσότεροι συνδυασμοί με διαφορετικό χρώμα οροφής τόσο για τις 5θυρες όσο και για τις 3θυρες εκδόσεις.

Χρώμα και στο εσωτερικό με την φάσα που διατρέχει το εσωτερικό να έχει την απόχρωση του αμαξώματος.

Τέλος, στον προαιρετικό εξοπλισμό του Citroen C1 μπορείτε να βρείτε πλέον το σύστημα City Active Brake που ενεργοποιεί αυτόματα τα φρένα όταν υπάρχει εμπόδιο μπροστά (λειτουργεί με χαμηλές ταχύτητες) αλλά και το σύστημα ειδοποίησης αλλαγής κατεύθυνσης.

Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

Γράψτε ένα σχόλιο