ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ KEN BLOCK ΜΕ FORD F-150 RAPTOR ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ

Το νέο φιλμάκι του Ken Block περιέχει 5+ λεπτά από απολαυστικές εικόνες με ένα Ford F-150 Raptor να βυθίζεται στο χιόνι και από πάνω του να περνούν οι γνωστοί σκιέρ Zak Hale και Ethan Deiss με σανίδες. Έχει οδήγηση σε χιονισμένες κορυφογραμμές, έχει μπάμπεκιου στο βουνό, έχει και το γνωστό energy drink που σπονσονάρει όλα τα video του ήρωα.

Κι ενώ στα υπόλοιπα φιλμάκια ο Ken (BoobkhanaGymkhanaGymchana off road – Footkhana) δείχνουν το πόσο εύκολα και άνετα μπορεί να χειριστεί ένα αγωνιστικό οποιοδήποτε αγωνιστικό, εδώ είναι πιο cool, χωρίς στολή και κράνος οδηγώντας το ολοκαίνουργιο pick up της Ford, που για την περίσταση εφοδιάζεται με ερπύστριες. Απολαύστε το…

Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

Γράψτε ένα σχόλιο