ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ MASERATI ΚΑΙ ΤΟ 2015

Τα θετικά αποτελέσματα που παρουσίασε σε επίπεδο πωλήσεων η Maserati το 2014 συνεχίζονται και το τρέχον έτος. Έτσι λοιπόν το πρώτο 6μηνο του 2015 σημειώθηκε αύξηση 11% στις ευρωπαϊκές πωλήσεις Maserati, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Μόνο στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, η Maserati σημείωσε αύξηση 38% την ίδια περίοδο που μεταφράζεται σε πωλήσεις 778 μονάδων.  Αντίστοιχα καλή πορεία σημειώθηκε και στην ιταλική αγορά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ghibli και η πολυτελής Quattroporte προσφέρονται με κινητήρες βενζίνης και diesel με εγγύηση καλής λειτουργίας 3 ετών, ανεξαρτήτων χιλιομέτρων.

no images were found

Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

Γράψτε ένα σχόλιο