ΞΕΠΟΥΛΑ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ PORSCHE 918 SPYDER

Το κορυφαίο μοντέλο στην σύγχρονη γκάμα της Porsche είναι η 918 Spyder ή οποία θα παραχθεί σε 918 αντίτυπα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Automotive News που επικαλλείται πηγές εντός της Porsche, η παραγωγή μέχρι τον Απρίλιο του 2015 έχει ήδη πουληθεί για τη νέα 918 Spyder. Αυτό σημαίνει πως μέχρι τώρα έχουν παραλάβει τα αυτοκίνητά τους 30 αγοραστές παγκοσμίως που κατέβαλλαν από 768.000 ευρώ και πάνω καθώς υπάρχουν αρκετά εξτραδάκια.

Τον έναν τον ξέρουμε! Είναι ο σουηδός στράικερ Zlatan Ibrahimovic. Ψάχνουμε τους άλλους 29.

Η παραγωγή ολοκληρώνεται τον Ιούλιο του 2015 οπότε αναζητούνται οι υπόλοιποι λίγοι υποψήφιοι αγοραστές, με την εταιρεία να έχει ήδη εκπονήσει ένα πρόγραμμα προσωπικών επαφών αλλά και εκδηλώσεων για την εξεύρεση πιθανών πελατών.

Αν ενδιαφέρεστε να μπείτε στη λίστα απλά κάντε μια κατάθεση περίπου 156.000 ευρώ σε λογαριασμό της Porsche και αυτομάτως μπαίνετε στην λίστα. Αν πάλι δεν ενδιαφέρεστε, κανείς δεν θα σας παρεξηγήσει!

Πηγή: autonews.com

Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

Γράψτε ένα σχόλιο