ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΣΚΕΥΕΣ ΣΕ PORSCHE MACAN

H γερμανική εταιρεία διασκευών GSC (German Special Custom) είναι γνωστή για τις παρεμβάσεις της κυρίως σε Mercedes αλλά και σε κάποια Land Rover. Εσχάτως έχει πιάσει στα χέρια της Audi, Lamborghini και Porsche δημιουργώντας καλαίσθητα όσο και δυναμικά αυτοκίνητα.

Το τελευταίο δείγμα γραφής της εταιρείας είναι μια Porsche Macan που προς το παρόν είναι στα σχέδια και στην εικονική πραγματικότητα των κομπιούτερ. Ωστόσο, η εταιρεία πιστεύει στο συγκεκριμένο project διασκευής της Macan που ως εμφανίζεται από αυτές τις δυο φωτογραφίες είναι εντυπωσιακό.

Όλο το αμάξωμα έχει χαμηλώσει και στέκεται πάνω σε πολύ όμορφους τροχούς 22 ιντσών. Οι νέοι προφυλακτήρες, τα πρόσθετα μαρσπιέ, οι διαχύτες και η μεγάλη πίσω αεροτομή φουσκώνουν και χαμηλώνουν το αμάξωμα. Πολύ θα θέλαμε να μάθουμε την άποψη σας για την συγκεκριμένη μετατροπή καθώς θεωρούμε πως είναι από τις πιο πετυχημένες που έχουμε δει σε Porsche Macan.

Porsche-Macan-GSC-1

Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

Γράψτε ένα σχόλιο