ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΕΝΕΣΗ TECHART ΣΤΗΝ PORSCHE MACAN S DIESEL

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα SUV, η Porsche Macan S Diesel, με το υπέροχο set up των αναρτήσεων, το θαυμαστό κιβώτιο PDK και τον τρομερό V6 Turbo Diesel των 3.0 λίτρων με τους 255 ίππους και τα 580 Nm ροπής, μπορεί να έχει πλέον ένα κιτ βελτίωσης από την TechArt.

Ένα σύστημα χαρτογράφησης της TechArt που παρακάμπτει αυτό που έχει τοποθετήσει το εργοστάσιο στην Macan S Diesel, ανεβάζει την ισχύ του κινητήρα στους 296 ίππους και τη ροπή στα 670 Nm. Η αλλαγή από τη μια λειτουργία στην άλλη γίνεται μέσω ενός μπουτόν στο ταμπλό.

Με την ένεση της TechArt, η Macan S Diesel θέλει 5,7 δευτερόλεπτα για τα 0-100 και 15,7 δευτερόλεπτα για τα 0-200. Χρόνοι σημαντικά βελτιωμένοι σε σχέση με εκείνους που δίνει το εργοστάσιο για τις κανονικές Macan S Diesel.

Τέλος αυξημένη παρουσιάζεται και η τελική ταχύτητα στα 237 χλμ./ώρα.

Porsche-Macan-S-Diesel-01

Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

Γράψτε ένα σχόλιο