ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΙΑΣ PORSCHE ΜΙΑΣ TRIUMPH ΚΑΙ ΕΝΟΣ POLARIS (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι από αυτά τα βιντεάκια που ψάχνουμε απεγνωσμένα στο You Tube με δράση και γρήγορο μοντάζ. Εκεί στην Φινλανδία ένα καλό παρεάκι που μάλλον προσπαθεί να σκοτώσει το χρόνο του στον βαρύ και μονότονο χειμώνα πάνω στον Αρκτικό Κύκλο έβαλε μια αγωνιστική Porsche 911 GT3 απέναντι σε μια ειδικά διασκευασμένη Triumph και σε ένα snowmobile Polaris στο χιονισμένο τοπίο της Lapland κοντά στο Rovaniemi.

Εκ των τριών μόνο το Polaris βρέθηκε στο στοιχείο του ενώ τελείως ανέντακτη φαντάζει η μοτοσικλέτα της Triumph που όμως – όπως θα δείτε και στο video – προσέφερε φοβερό θέαμα στο χιόνι με την προσθήκη φυσικά ειδικών ελαστικών με καρφιά.

Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

Γράψτε ένα σχόλιο