Δελεαστικό πρόγραμμα αγοράς “Peugeot 5 Plus” για το μοντέλο 3008

Η Peugeot προσφέρει ένα ειδικό πρόγραμμα αγοράς για το μοντέλο 3008 με την ονομασία «Peugeot 5 Plus». Το νέο πρόγραμμα έχει τεθεί σε ισχύ από τις 5 Σεπτεμβρίου και προσφέρει στους υποψήφιους αγοραστές Peugeot 3008, εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών και δωρεάν όλα τα σέρβις για 5 έτη. Αξίζει να σημειωθεί πως το μεσαίο SUV της Peugeot έχει αποσπάσει μέχρι σήμερα 63 διεθνή βραβεία σε τομείς που άπτονται της σχεδίασης της καινοτομίας και της τεχνολογίας.

Το 3008 διαθέτει το πρωτοποριακό εσωτερικό i-Cockpit και το σύστημα πρόσφυσης και ευστάθειας 4-Μοde Grip Control νέας γενιάς. Είναι ετοιμοπαράδοτο με σε πληθώρα εκδόσεων με πλούσια πακέτα στάνταρ εξοπλισμού. Όλες οι εκδόσεις του μοντέλου εξοπλίζονται με τους οικονομικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου υψηλής απόδοσης, οι οποίοι τηρούν τις πιο σύγχρονες και αυστηρές προδιαγραφές ρύπων και τεχνολογίας, καθώς και με νέα αυτόματα κιβώτια 8 ταχυτήτων ΕΑΤ8).

Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

Γράψτε ένα σχόλιο