Πρόγραμμα Renault LEVEL UP

H TEOREN MOTORS, επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων Renault στην ελληνική αγορά, ενισχύει το επίπεδο εξοπλισμού στα μοντέλα Twingo, Clio και Clio Sport Tourer διαμέσου του νέου προγράμματος Renault LEVEL UP το οποίο έχει ισχύ μέχρι τα τέλη του Ιουνίου.  Ουσιαστικά ο αγοραστής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ένα από τα συγκεκριμένα μοντέλα με το αμέσως επόμενο επίπεδο εξοπλισμού στην τιμή του υποδεέστερου μοντέλου σε εξοπλισμό (π.χ. επιλογή της έκδοσης Dynamic με την τιμή που ισχύει για την έκδοση Expression).

Ακόμα και για όσους επιλέξουν τις κορυφαίες εκδόσεις από πλευράς εξοπλισμού, όπως είναι η Excite για το Twingo και η Dynamic για τα Clio υπάρχει σημαντικό όφελος μέσω της παροχής δωρεάν πλούσιων πακέτων αξεσουάρ. Το μέγιστο όφελος που προκύπτει μέσω του προγράμματος Renault LEVEL UP, είναι 1.335 ευρώ για το Twingo και 1.543 ευρώ για τη σειρά Clio.

Πηγή: TEOREN MOTORS

Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

Γράψτε ένα σχόλιο