ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ HONDA & MITSUBISHI

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων της Honda και της Mitsubishi, στην ελληνική αγορά προσφέρει για την αγορά καινούργιου αυτοκινήτου το όφελος της απόσυρσης – κυμαίνεται από 870 έως 2.800 ευρώ – και 2 χρόνια επέκτασης εγγύησης πλέον της εργοστασιακής.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα επέκτασης της εγγύησης προυποθέτει την συντήρηση στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο αντιπροσώπων-επισκευαστών της Honda και Mitsubishi καλύπτοντας τα μηχανικά, τα ηλεκτρικά και τα ηλεκτρονικά μέρη του αυτοκινήτου. Ισχύει για επιπλέον δυο έτη ή μέγιστου ορίου 150.000 χλμ. και καλύπτει το αυτοκίνητο ακόμα κι αν αλλάξει χέρια ιδιοκτησίας.

Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

Γράψτε ένα σχόλιο