ΠΡΟΣΙΤΗ TV LG 32 ΙΝΤΣΩΝ

Στην κατηγορία των τηλεοράσεων LED στις 32 ίντσες, η LG έχει μια προσιτή πρόταση που δεν στερείται τεχνικών χαρακτηριστικών που βρίσκεις σε πιο ακριβά μοντέλα.

Με σάρωση στα 100 Hz και οθόνη LED με ανάλυση 1920×768 pixels, η εικόνα προβάλλεται με ικανοποιητική ποιότητα και πλούσια χρώματα. Έχει ενσωματωμένο δέκτη DVB-T (για να παρακολουθείται τα ψηφιακά κανάλια DIGEA) και διαθέτει έξυπνο αισθητήρα (Intelligent Sensor).

Η λειτουργία Smart Energy Saving Plus μειώνει την κατανάλωση σε ρεύμα ενώ η θύρα USB που διαθέτει εξασφαλίζει πρόσβαση φωτογραφιών και video από το laptop ή εξωτερικό σκληρό δίσκο κατευθείαν στην τηλεόραση.

Ωστόσο η νέα τηλεόραση LED της LG στις 32 ίντσες (κωδική ονομασία LN520B) κερδίζει τις εντυπώσεις με την ιδιαίτερα δελεαστική τιμή της που προσδιορίζεται στα 265 ευρώ.

Φώτης Ραΐσης

Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

Γράψτε ένα σχόλιο