Η ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΑΓΩΝΑ (BINTEO)

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός προσφέρει άφθονο θέαμα αρκεί να ξέρουμε πως και που θα πρέπει να τον παρακολουθούμε. Ατυχήματα συμβαίνουν συχνά στους αγώνες όμως εκείνα που έχουν θύματα τους θεατές είναι τα πιο τραγικά όλων.

Στο παρακάτω δραματικό στιγμιότυπο από πρόσφατο αγώνα στην Ιταλία, ο οδηγός ενός Renault Clio 1600 έχασε τον έλεγο σε μια στροφή και πέρασε ξυστά από θεατές που είχαν κοντοσταθεί σε λάθος θέση (στην έξοδο της στροφής). Το video αποτυπώνει με γλαφυρό τρόπο το πως ένα συνηθισμένο ατύχημα στους αγώνες μπορεί να γίνει δυστύχημα, όταν δεν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας από τους θεατές. 

race-car-accident-italy-2014-02

Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

Γράψτε ένα σχόλιο