ΡΕΚΟΡ JEEP ΣΤΑ ΚΟΝΤΕΡ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ

Αυτά βλέπουν οι Αμερικάνοι της Jeep και χαίρονται την συνεργασία τους με τον όμιλο FIAT. Τα κοντέρ πωλήσεων της Jeep στις κατά τόπους ευρωπαϊκές αγορές ανεβαίνουν συνεχώς τους τελευταίους 18 μήνες. Ο περασμένος Ιούνιος ήταν και ο μήνας με τις περισσότερες πωλήσεις για την Jeep στην Ευρώπη – 8.500 ταξινομήσεις – που μεταφράζεται σε αύξηση 176% σε σχέση με τις αντίστοιχες πωλήσεις του Ιουνίου 2014.

Ειδικότερα, στις αγορές του ευρωπαϊκού νότου η επιτυχία της Jeep στις πωλήσεις Ιουνίου 2015, ξεπέρασε κάθε προσδοκία με την Γαλλία να σημειώνει αύξηση 491%, την Ισπανία 358% και την Ιταλία 309% σε σύγκριση με τις πωλήσεις της ίδιας περιόδου πέρυσι.

Συνολικά το 2ο τρίμηνο του έτους, η Jeep πούλησε 23.000 αυτοκίνητα στην Ευρώπη, σημειώνοντας ένα ακόμα ρεκόρ. Πρώτο μοντέλο σε προτιμήσεις το νέο Renegade με ταξινομήσεις κοντά στις 15.000 μονάδες ακολουθούμενο από το Cherokee και το Grand Cherokee.

Jeep-Renegade-2015-detail-02

Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

Γράψτε ένα σχόλιο