ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΠΕ ROLLS ROYCE ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ;

Η Rolls Royce έχει μάλλον δεσμευτεί σε μια συγκεκριμένη όσο και παραδοσιακή εικόνα. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι άνθρωποι του ομίλου BMW στον οποίο ανήκει τα τελευταία χρόνια η Rolls και σίγουρα έχουν στα πλάνα τους μια ριζική ανασχεδίαση κάποια στιγμή στο μέλλον. Προς το παρόν άλλοι δουλεύουν προς αυτή την κατεύθυνση, βάζοντας την φαντασία τους αλλά και το ταλέντο τους να δημιουργήσει την αυριανή εικόνα της Rolls Royce.

Τα σκίτσα που βλέπετε ανήκουν στον σχεδιαστή Aldo Schurmann που ενόσω ήταν σπουδαστής στην σχολή καλών τεχνών του Τορίνου το 2012, είχε καταπιαστεί με το σχέδιο ενός σπορ roadster με τα σήματα της BMW και την ονομασία X Roadster.

Σήμερα επανέρχεται με το πως φαντάζεται μια μελλοντική κουπέ Rolls Royce, στο σχεδιαστικό project με την ονομασία Phantasm, που έχει μπόλικη επιρροή από την εικόνα GT μοντέλων, από Ferrari και Maserati που έχει κατά καιρούς σχεδιάσει ο Pininfarina.

Rolls-Royce-Phantasm-concept-02

Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

Γράψτε ένα σχόλιο