ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΧΡΟΝΟΜΙΣΘΩΣΗΣ SIXT

Εδώ και πολλά χρόνια, οι μακροχρόνιες μισθώσεις είναι κοινή πρακτική σε εταιρικούς στόλους αυτοκινήτων, όμως στους ιδιώτες δεν εμφανίζει την αντίστοιχη αποδοχή. Μολονότι, στο εξωτερικό πολλοί ιδιώτες καταφεύγουν στην χρονομίσθωση αυτοκινήτων μακράς διαρκείας, με δυνατότητα ανταλλαγής ή εξαγοράς του στην λήξη του leasing, στην Ελλάδα φαίνεται πως σχεδόν μονοπωλεί η αντίληψη της κατοχής – αντί της ενοικίασης – ενός οχήματος Ι.Χ.

Πολλές εταιρείες του χώρου σήμερα, προσφέρουν χρονομισθώσεις βραχείας ή μέση διάρκειας, διευκολύνοντας περιστασιακά είτε κατόχους αυτοκινήτων που έχουν καταθέσει πινακίδες, είτε επισκέπτες από το εξωτερικό που θέλουν στην Ελλάδα ένα μεταφορικό μέσο για μήνες, είτε άλλους που αναζητούν ένα αυτοκίνητο, χωρίς μακροχρόνιες δεσμεύσεις.

Η εταιρεία Sixt προσφέρει αυτή την περίοδο και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, ιδιαίτερα δελεαστικές προτάσεις βραχυχρόνιας μίσθωσης, σε ένα… (all included) πακέτο που περιλαμβάνει δωρεάν υπηρεσίες συνεργείου, service, Οδικής βοήθειας (ΕΛΠΑ) αλλά και ασφάλισης οδηγού/οχήματος. Παράλληλα, στο μίσθωμα επιμερίζονται και τα τέλη κυκλοφορίας με τον μισθωτή να πληρώνει μόνο τα καύσιμα κατά την χρήση του αυτοκινήτου.

Παρακάτω ακολουθεί ένα μικρό παράδειγμα των νέων προσφορών μίσθωσης αυτοκινήτων από την Sixt με ελάχιστο χρόνο ενοικίασης τους 6 μήνες.

–       Peugeot 207 με 200 ευρώ το μήνα (συν ΦΠΑ)

–       Peugeot 380 με 225 ευρώ το μήνα (συν ΦΠΑ)

–       Peugeot 508 με 450 ευρώ το μήνα (συν ΦΠΑ)

Επίσης, η εταιρεία παρέχει στους πελάτες της 2.000 χλμ. ανά μήνα, χωρίς χρέωση και μετά, με ελάχιστο κόστος στα 6 λεπτά/ευρώ, για κάθε έξτρα χιλιόμετρο.

Περισσότερες πληροφορίες για τις νέες προσφορές της εταιρείας μπορείτε να βρείτε στην διεύθυνση www.sixt.gr

Φώτης Ραΐσης

Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

2 Σχόλια

Γράψτε ένα σχόλιο