ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ OPEL ASTRA (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Opel έδωσε στην δημοσιότητα τα χαρακτηριστικά των καθισμάτων που χρησιμοποιούνται στη νέα σειρά Opel Astra. Πρόκειται για ελαφριά καθίσματα ενδεδυμένα με υλικά αντοχής και πολλές λειτουργίες που για πρώτη φορά παρουσιάζονται στην κατηγορία των μικρομεσαίων hatchback μοντέλων.

Τα νέα καθίσματα του Opel Astra εξελίχθησαν μέσα σε 5 χρόνια και χαρακτηρίζονται από την ανθρωποκεντρικής τους σχεδίαση αλλά και την καλή πλευρική στήριξη που παρέχουν στους επιβάτες. Συγκεκριμένα τα μπροστινά καθίσματα είναι ελαφρύτερα κατά 10 κιλά από τα καθίσματα του προηγούμενου Astra χάρη στην χρήση ελαφρύτερου υπόβαθρου από έναν ειδικό αφρό πολυουρεθάνης  που πλαισιώνεται από έναν άκαμπτο μεταλλικό σκελετό.

Opel-Astra-2016-seats-02

Το κάθισμα του οδηγού ρυθμίζεται καθ’ ύψος κατά 65mm που αντιπροσωπεύει την μεγαλύτερη διαδρομή σε ρυθμιζόμενο κάθισμα αυτής της κατηγορίας. Η εταιρεία διατείνεται πως τα νέα καθίσματα προσφέρουν επίσης πολύ καλή άνεση.

Στον προαιρετικό εξοπλισμό μπορείτε να παραγγείλετε τα νέα καθίσματα με 18 ηλεκτροκίνητες ρυθμίσεις και λειτουργίες θέρμανσης, εξαερισμού και μασάζ. 

Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

1 Σχόλια

Γράψτε ένα σχόλιο