Triumph-Tiger

TRIUMPH TIGER 1050

Triumph-Tiger

Με χαρακτηριστικά από sport touring μοτοσικλέτα και με την αρωγή ενός ισχυρού τρικύλινδρου κινητήρα, το γενεάς τρίτης Tiger αξίζει θέση πρωταγωνιστή στην πιο δημοφιλή κατηγορία της ελληνικής αγοράς. Αυτή των Sport Utility Bikes (SUB), που στην αυτοκινητιστική κουλτούρα των δρόμων έχει πολλά κοινά με τα επίσης δημοφιλή οχήματα τύπου SUV.

Μοτοσικλέτες σαν την Triumph Tiger είναι ιδανικές για την ελληνική αγορά. Με ιστορία που συμπυκνώνεται σε τρεις γενιές, το νεότερο Tiger της εγγλέζικης Triumph διαθέτει έναν από τους ισχυρότερους κινητήρες στην κατηγορία του. Με ένα ιδιότυπο μπλοκ που φιλοξενεί τρεις κυλίνδρους και με διαστάσεις άνω του ενός λίτρου, ο κινητήρας του Tiger συνδυάζει τα πλεονεκτήματα δικύλινδρων και τετρακίλυνδρων μοτέρ, με μοναδική μαεστρία.

OLOTOARTHRO{gallery}photos/13/Triumph Tiger/{/gallery}


Φώτης Ραΐσης

Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2003. Αρθρογραφεί για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από το 1990. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες, «Εξουσία/Sportime/Επενδυτής» καθώς και με τα περιοδικά, «Auto Εξπρές/Car/Top Gear/Car & Driver». Δημοσιεύει άρθρα στο διαδίκτυο από το 2000, με τακτικές στήλες σε διάφορα sites. Ιδρυτής του ιστότοπου «popcars.gr», διατηρεί επίσης τη στήλη αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και είναι διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού «Quattroruote».

Γράψτε ένα σχόλιο